Other Products

 

  Kim Lan Luscious Soya Paste

Kim Lan Chinese BBQ Sauce

Kim Lan Multi-Grain Soya Sauce
Kim Lan Vegeterian Mushroom Oyster Sauce

Kim Lan Soya Sauce

Kim Lan Hsueh Haw Niang
 
  Kim Lan Hot Bean Sauce

Kim Lan Satay Paste

Kim Lan Peanut Gluten

Kim Lan Chilli Bamboo Shoots
Food Colouring Powder
 
  Food Colouring Powder

  

1 2 3 4